داربست چکشی و کاربردهای آن
داربست ها از تجهیزات ساختمانی هستند و از دهه های گذشته تاکنون برای ایجاد بستر مناسب دسترسی به فضاهای دشوار، به صورت لوله هایی طویل ساخته می شوند و غالبا در ساختمان سازی به کار می روند . داربست چکشی از یکی از انواع داربست ها میباشد که استفاده از آن علاوه بر آسان شدن عملیات ساخت و ساز موجب بالا رفتن بازدهی کارها نیز می شود.
داربست چکشی دارای پایه های افقی مستحکم می باشد که ساخت آنها بر اساس اندازه های مختلفی صورت میگیرد و با توجه به نوع استفاده انتخاب می شوند. از مزیت های این داربست میتوان به راحتی نصب داربست چکشی و همچنین قابل استفاده بودن برای ارتفاع های بسیار بلند اشاره کرد. کاملا مشخص است که مقاومت و استحکام داربست چکشی نو به مراتب بیشتر از داربست چکشی دست دوم می باشد. با توجه به تغییر قیمت داربست چکشی در بازار شما می توانید این محصول را با کیفیت بالا و قیمت مناسب ازداربست سیما سازان تهیه کنید.
داربست چکشی یا داربست ستاره ای
داربست چکشی به داربستی می گویند که برای نصب و جداسازی قطعات آنها از ضربات چکش استفاده می شود. در این نوع داربست ها از پیچ و مهره استفاده نمی شود. این قالب ها به جای پیچ و مهره دارای پایه های عمودی و مهار های افقی هستند .- داربست چکشی ستاره دار: در این نوع داربست، پایه های افقی و عمودی در اندازه های مختلفی ساخته می شوند. داربست چکشی ستاره دار می تواند برای ارتفاع های مختلفی تنظیم شود. متصل شدن پایه های داربست به هم به کمک مغزی و پین انجام می شود.
- داربست چکشی کاسه ای: از مزایای استفاده از داربست چکشی کاسه ای قابل توسعه بودن آنها در پلان و ارتفاع است. پایه های این داربست چکشی کاسه ای در طول های 6/0 متر تا ۳ متر ساخته می شود.
- داربست مدولار چکشی: داربست مدولار چکشی از پایه های عمودی و افقی تشکیل می شود. پایه های عمودی آن تا طول های ۱ تا ۳ متر ( به صورت طول هایی با نیم متر فاصله ) ساخته می شوند. در این نوع از داربست مدولار چکشی، پیچ تنظیم داربست در قسمت بالایی و پایینی، می توان آن را برای ارتفاع و تراز های مختلف با توجه به مورد دلخواه تنظیم نمود. از ویژگی های این نوع داربست مدولار می توان به سادگی آن در نصب مهار افقی به کمک ضربات چکش اشاره نمود.